Logo Alzina

Atenció les 24h

Qui som?

L'any 1997 la Residència de Tercera Edat l'Alzina va obrir les seves portes amb la finalitat d'atendre a persones grans, especialment en situació de dependència, pels residents de Cunit i els seus voltants.

Som un centre col·laborador acreditat per l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS) de la Generalitat de Catalunya i desde desembre de 2009 oferim places concertades amb l'ICASS.

La Residència l'Alzina és una residència de tercera edat assistida, és a dir, un servei d'acolliment residencial de caràcter temporal o permanet que ofereix una assistència integral. Normalment els nostres serveis s'adrecen a persones grans que no tenen un grau d'autonomia suficient per a realitzar les activitats de la vida diària per elles mateixes. També treballem amb persones que necessiten supervisió a l'hora de realitzar aquestes activitats i que tenen una situació sociofamiliar que requereix la substitució de la llar. Els nostres serveis s'adapten al grau de dependència de les persones usuàries del centre.

Així, l'objectiu principal de la nostra residència és donar qualitat de vida al resident i als seus familiars. Per aconseguir-ho posem a a la seva disposició un equip de professionals, que en tot moment es relacionaran amb els familiars del resident per a fer una tasca conjunta. Es tracta de que els residents i familiars rebin un tracte humà, digne, professional i similar al que tenien quan no necessitàven els serveis d'una residència.

L'horari de visites de la Residència l'Alzina és molt ampli perquè aquesta relació entre residents, familiars i centre es pugui donar de forma fluïda.